Weg met overmatig 'purren' en kitten

Luchtdichter bouwen doe je met de bouwrups

Het belang van een correcte montage wordt vaak onderschat, zeker wanneer het luchtdicht verbinden van grote bouwelementen betreft. Die verbindingen laten zich niet met kit en PUR-schuim dichtzetten. Luchtdicht bouwen is een vereiste om te komen tot een energiezuinig gebouw. Goed sluitende bouwelementen voorkomen problemen, staan garant voor energiebesparing en isoleren geluid

Het aanscherpen van de energieprestatie-eisen maakt dat in de bouw steeds dikkere isolatiepakketten worden toegepast. Maar daarmee worden ook steeds hogere eisen gesteld aan de verbindingen. De hogere warmteweerstand van geprefabriceerde bouwelementen zorgt voor een steeds grotere druk op de aansluitingen. Al die problemen zijn eenvoudig te voorkomen met De Bouwrups.

De hogere warmteweerstand van geprefabriceerde bouwelementen zorgt voor een steeds grotere druk op de aansluitingen wat tot problemen leidt. Slechte aansluitingen verhogen het risico op schimmel en houtrot, verhogen het risico dat energiebesparende installaties niet optimaal renderen en verhogen het risico dat de balansventilatie niet in te regelen is. 


Met andere woorden…. De Bouwrups is uw oplossing om snel, effectief en luchtdichter te bouwen.